2021-01-22 19:59:20• hírek • Szatmár.ro

Egy kupac kufli – bábelőadás szombaton és vasárnap

A Harag György Társulat Brighella Bábtagozatának szombati, 16 órakor előadására, az Egy kupac kufli című produkcióra minden jegy elkelt, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel a bábtagozat erre a hétvégére, vasárnapra egy újabb előadást vett fel a programjába.
 

Vasárnap, január 24-én 11 órától lesz tehát látható – másodszor a hétvége folyamán – a kufli-mesék alapján készült, kedves és humoros történeteket megelevenítő bábelőadás.
 

Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova... (Dániel András) – így szól az előadás ajánlója.
 

A bábelőadásban Nagy Anikó, Nagy Tamás, Bandura Tibor és Kófity Annamária keltik életre a kufli-könyvek szerzője, Dániel András által tervezett bábokat, az előadás rendezője pedig Rumi László magyarországi bábrendező.
 

A vasárnapi előadásra jegyek korlátozott számban – összesen harmincan vehetnek részt az előadáson – az Északi Színház jegyirodájában vásárolhatók meg, szombaton 10-13 óra között. A bábtagozat kéri a kedves közönséget, a jegyeket elővételben váltsák meg, vagy jelezzék a szándékukat a fent említett munkaidőben a 0261-712106 és 0736625907 telefonszámon, majd ezt követően a helyszínen kiválthatják a belépőket!
 

A bébtagozattal kapcsolatos hír, hogy már kaphatók jegyek a január 30-án 16 órától tartott Szélszabadító című előadására is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: